| Hallonröd

image178
Hallonröd. Marias balklänning ska vara hallonröd. Hallonröd är det enda jag ser. Kanske har jag fått en överdos, men efter att F förklarat sin kärlek till denna nyans så kändes det som ett rätt val. Hope you like it handsome.
Här sitter jag en torsdagkväll med tvn på med en prinsessas dagbok, i östra delen av huset, här blåser det som mest, kylan kryper sig in igenom de minsta springorna. Se, Nina nu skriver jag ett inlägg, allt för att du ska ha något att läsa. Hoppas du inte känner dig ensam där borta i borgen. Snart ska jag njuta av två nya avsnitt av OTH, femte säsongen, me like. Nej kanske borde göra det nu snart, dra mig till min varma säng. En sak till, tack A, jag såg fram emot att gå ut med dig också...

Men felicia försvann, kan någon säga hur?

| I know.

image174
image176Jag vet jag är skitdålig på att uppdatera. Nu ligger jag och tittar på gossipgirl, den verkar bra. Jag har sett t.o.m det tredje avsnittet i säsong 5 av One tree hill, ägnade gårdagen åt det.  Säsong 5 var inte så hemsk [dålig] jag hade trott den skulle vara, iom de klipp jag sett. Men vilket som är mycket upplyftande är att Haley och Nathans son är söt som fan. Och att Lucas har klippt sig. Jag är mer en seriemänniska än en filmmänniska, fast ser faktiskt inte SÅ mkt på serier heller... Följer ingen på tv, väntar på att greys ska börja igen..
Godnatt

| Internet's back

image173
Första gången på länge jag var inne på msn, (o det fungerat) kappt en månad sen. Och jag har klarat mig galant utan denna tvåvägskommunikation. Håller på att ladda över bilder till datorn, snart ska jag bege mig till brahecupen, få en dos av fotboll. HAHA, var på "singelmingel" idag, eller ja va o va, jag gick efter 10min, men tror faktiskt det hade varit ganska kul där inne. Får se vad W berättar senare. So long le friends.

| Fotosession, my pictures

image172
Jag är inte särskilt nöjd, men de andra [och jag själv] var överens om att dessa var bäst. Hoppas ni tycker om dem,

| Guldbaggen, Gösta Ekman

image171
Nu när det delas ut massa priser till skådespelare tycker jag det verkar som ett ypperligt läge att nämna mina favoritskådespelare, dessa har jag skrivit om tidigare här i min förra blogg. [Stämmer inte fullt ut längre]. Jag blev iaf oerhört glad när jag såg att Gösta Ekman fick pris. Tror jag tar och gör ett nytt kollage med mina favoritskådisar när internet funkar som det ska...
Här är en skön bild från konsten att angöra en brygga, där han är mycket bra, men enligt mig är hans bästa roll ändå som picasso i Picassos äventyr, även om han pratar ytterst lite i denna film. Självklart, dunderklumpsfantast som jag är, älskar jag hans röst som EnDumEn.

Jag gillar älskar Gösta Ekman.| Then & Now

image170

| Fotosession - Två bilder till från igår.

image168image169
Maria & Frida! [Om respektive undrar varför jag valde dessa två bilderna är det för att jag ville ha olika bakgrunder]

| Skolan, Bild.

image167Jag är i skolan, börjar inte igen förrän 11, bara jag här :( Men nu kom lotta, yes.
Och jag som planerat att lägga in en bild på henne nu. Jag hade tänkt lägga in en på frida och maria också, men det går inte att kopiera deras bilder. Så här har vi en snygg bild på Lotta från gårdagen.
Lotta hade tydligen jätteont i sin mage igår, eftersom det var lite mycket fest i lördags. Så hon har inte ätit. Därför ska vi kolla vad det är för mat idag, det går rykten om att det är spagetti....
YAAAAAh, ryktet stämde.
Plus att denna veckans övriga meny är ljuvlig, ni skulle sett förra, usch.
Tis: Chicky bits
Ons: Panerad fisk
Tors: Lasagne
Fre: Hamburgare.

| Recension The Studio

Idag var vi då på fotosession. [Johanna, Frida, Maria, Janna och Lotta]. Företaget the sudios verksamhet går ut på att få dig att känna dig som en modell för en dag.
image166
Recension:

Att ta sig in i detta skruvade torn var inte lätt som en plätt, man går runt halva tornet för att komma till gången till dörren (tornet är rundat av någon slags fontän). Och när man väl är inne, nej då är man inte alls inne för man måste igenom nästa glasdörr som är låst. Huh. Fridas kommentar när vi var utanför "känns ju bra att det är glas som håller uppe hela byggnaden". Men efter tryckande på massa knappar kom vi in och åkte hissen upp till 12:e våningen.
Vi kommer in och blir väl bemötta, vi var lite tidiga (medan de andra blev mer än en halvtimme sena). En tjej berätta för oss hur allting skulle gå till och visade sedan vägen fram till varsin dator där vi skulle registrera oss och lämna namn o telefonnr på 8 vänner. Jag skrev min brors namn, mohaha.
Sedan blev vi sminkade, sminkösen frågade om jag hade några önskemål, men icka sa nicke. Halvägs in i sminkningen såg man rent ut sagt förjävlig ut, o tänkte "shit ska jag se ut såhär" men väl färdigsminkad var jag hur nöjd som helst. Trevlig tjej! Där fanns även olika redskap så som plattång o locktång om man ville fixa sitt hår. Efter det fick vi vänta eftersom våra kära vänner var försenade. När de kom och gick igenom samma förlopp, delades vi upp så att jag, frida och janna fotades tsm och lotta och maria med en annan fotograf. Medan frida fotades stod vi andra bakom skynken (där man kunde byta till sina olika outfits) Så när hon tagit typ 7 bilder, var det jannas tur och då hade frida chans att byta om, o sen var det min tur osv. Det var faktiskt inte alls obekvämt att stå framför kameran som jag trodde det skulle vara, fotografen sa exakt hur man skulle stå vilket underlättade. Först fotades vi framför grafitibakgrund, sedan framför en rosa och sist framför en mosaikvägg + en fläkt som blåste upp håret.
När vi blivit fotade väntade vi lite, sedan kom Alexander och tog oss in på sitt kontor så fick vi se alla bilderna. Han visade oss ett bildspel som tog oss igenom alla bilder. Sedan tog han fram prislistan och berättade lite om den. Han tyckte jag skulle börja så jag bara "jaha, ska jag välja" och han bara "ja eller tar du alla 20 direkt" "Ehm, nej jag hade snarare tänkt mig en eller två bilder". De kostade 350kr styck! Men han förstod direkt att jag inte ville ha alla så han tjatade inte utan plockade ut de han tyckte var bäst (som förslag) och så valde vi gemensamt ut två bilder, som han sedan brände ut på CD. När vi alla gjort detta, Frida och Janna valde 2 respektive 3 bilder, så kom vi ut och möter två halvt panikslagna vänner. De hade valt alla fotona (kostade 2000kr), tydligen hade han de haft varit mycket mer pådrivande, och berömt varenda bild, så både lotta och maria blev "lurade att välja alla bilder". Men när de fick veta att vi inte gjort det bad de om att få ändra sig, vilket gick bra.

+ En rolig upplevelse och erfarenhet
+ Gratis sminkning av en riktigt makeupartist
+ Trevlig atmosfär och människor
+ Lyxig känsla med fri tillgång till snacks och dryck

- Deras priser! (och strategi att tjäna pengar överhuvudtaget)
- Påstridigheten med köp av bilder
- Hade kunnat finnas mer kreativitet bakom bilderna


Det är ju gratis att gå dit, och det är inget köptvång, men det känns som att de lever på våra samveten. Men 500 spänn för två bilder i JPG format är fan lurdrejeri. Det hade varit bättre om de haft köptvång för 500kr och att man då får 5 bilder o sedan får betala xkr extra för varje extra bild. Samtidigt som det är lurdrejeri förstår jag inte riktigt hur de går runt som företag men tydligen så måste de ju göra det. Men cdskivan kostade 5kr, okej om de skrivit ut bilderna men nej.... Avslutningsvis vill jag säga att det var roligt och jag ångrar ingenting. Här är en artikel (håller inte med allting dock). http://www.kvp.se/nyheter/1.935670/gratis-modeplatning-kostade-tusenlappar

Bilderna kommer upp en annan dag, de blev inte särkilt bra. Jag blev dock kär i min sminkning, har nog inte känt mig så snygg tidigare, så bevarade det genom att ta MÅNGA bilder på mig själv, ja usch vilken egoöverdos jag fått idag, GODNATT.

| Fotosession

image165Yes, imorgon ska vi på fotosession,
eller vet inte vad man ska kalla det...
Det är iaf en frivillig sak, J har fått ett
erbjudande, kostar ingenting
(mer om man vill köpa bilderna på sig själv).
Så ja, det jag måste göra nu är att
bestämma tre outfits!
Än så länge har jag kommit fram till:
Min skinnjacka
,
så jag får strunta i handbollen o
prova kläder istället, "YEES!"

        

| Nyårsafton #3

image155
image156
image162image158image159image160image161

| Nyårsafton #2 - Presentation

image150
image151image152image154

| Dagens låt | Sjuttonde Balladen# Jag står här ensam, fast i lustigt lag,
nåväl, med rätt, ty själv min väg jag väljer
och målet ser jag tydligt, dag från dag,
långt bortom dessa flaskor och buteljer.

| Nyårsafton #1

image149
Jag tänkte att det kanske var dags att visa någonting från nyår, såhär 20 dagar efter. Det kommer komma fler bilder från både nyår och lindvallen längre fram, men så länge tycker jag denna bild på mig och josse visar en bra bild av min nyårsafton:

Vi alla var smått galna!
Omringade av massa snö!
Det var skitkul!

| Efter regnet tittar solen fram

image148
Jag har el! Yes jag slipper bo som en grottmänniska. Fast grottmänniskor har
inte idominsalva, men det har jag! Och för de som har torra läppar kan jag
rekomendera det starkt, sen att man blir beroende är en annan femma...
Det är sol ute, och jag vet inte vad jag ska göra idag, kanske förbereda morgondagen...

| Stormen har anlänt...

Jag vet inte, men antagligen spelar en storm inte någon större roll för er, men jag kanske kommer vakna upp utan ström imorgon. ORKA, men det är sådant man får ta antar jag. Jag hör hur det börjat regna o blåsa här vid takfönstret. Ge mig ett vindstilla liv.

God natt!

|Kluven


När jag såg första videon, var jag typ halvt kär, haha, i hennes röst o stil. Sen såg jag den andra och blev rent av besviken.....hon är duktig, men hon var inte den jag trodde efter första intrycket...så kan det gå!

Hallelujah

image146

Välkommen tillbaka till mig själv. Jag blev väldigt förvånad när jag kolla på bloggstatistiken, har haft regelbundna besökare fastän att jag inte uppdaterat på aslänge.... Och det lär inte ske jätteregelbundet framöver då internet inte är som det ska. Men sen ska jag bli en riktig bloggare!

Inte för att skriva av mig, snarare för att lägga min kreativitet på någonting... Så inga långa djupa skrivningar här inte.. So long fuckers! (bilden).

RSS 2.0